
Életmódváltó Klub - Fermentált zöldségek hatásai
Előadó: Müller Ildikó
Funkcionális élelmiszerek, funkcionális táplálkozás GAPS segítő terapeuta, táplálkozás-beállítás.
Előadó: Müller Ildikó
Funkcionális élelmiszerek, funkcionális táplálkozás GAPS segítő terapeuta, táplálkozás-beállítás.
Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!
Last event date: 2022. Januar 20. Donnerstag, 18:00
Életmódváltó Klub - Fermentált zöldségek hatásai
Néhány éve kezdjük újra felfedezni, hogy a „jólétünk” nagyban függ a mikroflóránk „jól lététől”, akikkel egész életünk során össze vagyunk kötve. A lakotfermentált, azaz hagyományosan erjesztett vagy savanyított ételek rendszeres lehetőleg minden napos fogyasztásával támogatjuk a humánbarát bélflóra egyensúlyát, ami az emésztőrendszerünk és ezáltal egész testünk helyes működésének alapvető feltétele.
Újra találkozhatunk régi ismerőseinkkel, Dorkával, a tériszonyos Toto kutyával, a bátorságot kereső gyáva Oroszlánnal, a szívtelen Bádogemberrel, az eszetlen Madárijesztővel,…
A Mézeshetek ideális választás azok számára, akik könnyed, humoros színházi élményre vágynak, és szívesen nevetnek a párkapcsolati helyzetek komikáján. Egy…
zenés történet egy eltitkolt szerelemről
Posten im Warenkorb
insgesamt:
Die Zeitbegrenzung des Kaufvorgangs ist abgelaufen! Bitte stellen Sie Ihren Warenkorb erneut zusammen!