Életmódváltó Klub - Fermentált zöldségek hatásai
Előadó: Müller Ildikó
Funkcionális élelmiszerek, funkcionális táplálkozás GAPS segítő terapeuta, táplálkozás-beállítás.
Előadó: Müller Ildikó
Funkcionális élelmiszerek, funkcionális táplálkozás GAPS segítő terapeuta, táplálkozás-beállítás.
Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!
Utolsó előadás dátuma: 2022. január 20. csütörtök, 18:00
Életmódváltó Klub - Fermentált zöldségek hatásai
Néhány éve kezdjük újra felfedezni, hogy a „jólétünk” nagyban függ a mikroflóránk „jól lététől”, akikkel egész életünk során össze vagyunk kötve. A lakotfermentált, azaz hagyományosan erjesztett vagy savanyított ételek rendszeres lehetőleg minden napos fogyasztásával támogatjuk a humánbarát bélflóra egyensúlyát, ami az emésztőrendszerünk és ezáltal egész testünk helyes működésének alapvető feltétele.
Ünnepeljék a Duna Szimfonikus Zenekarral az új év kezdetét egy örömteli és igazán remek hangulatú gálakoncerttel. Nagy múltra visszatekintő együttes…
tétel a kosárban
összesen:
Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!