Program


Perpétuum, Szeder Trió - Nemcsak Jazz Klub

Perpétuum, Szeder Trió - Nemcsak Jazz Klub

Perpétuum
A Perpétuum zenekar eredetileg jazz quartet-ként alakult 2017 tavaszán, azonban a próbák során nagyon hamar kiderült, hogy az átharmonizált standard-ek helyett, jobb szeretnek saját dalokat alkotni és játszani.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: március 28. csütörtök, 19:00

Zenéjüket nem lehet besorolni egy konkrét zenei irányzatba sem. Stílusuk több műfajból táplálkozik, amelyben megtalálhatóak experimentális, pszichedelikus és elektronikus elemek is. Különböző élethelyzetekből és előadóktól merítik az inspirációt, ezért a Perpetuum dalok igazi stíluskavalkádot hoznak létre, ahol a progresszív jazz mellett felfedezhetjük a melankolikus art-popot is.

A zenekar tagjai: Girincsi Fruzsina – ének; Takács Dániel – gitár;

Sárosi Áron - basszusgitár, Telek Attila- dob

Szeder Trió

Szeder, azaz Szeder-Szabó Krisztina dalszerző-gitáros-énekesnő a Kőbányai Zenei Stúdióban végzett. A Junior Artisjus-díjas énekes-dalszerző 2013 óta egyedi színfoltja a hazai könnyűzenei életnek. A Reggeli dal és Feri feneke írója sok szívbe belopta magát. Szókimondó, humoros, hol könnyed, hol mély szövegeihez egyedi, egyszerre karcos és lágy hang párosul. Életigenlő, könnyed, de markáns stílusú, akusztikus hangszerelésű, magyar nyelvű dalait francia sanzon, jazz és indie folkpop elemek színesítik. Ez alkalommal Szeder akusztikus trió formában fogja előadni dalait Kristóf Martin gitáros, és Hegyi Zoltán nagybőgős kíséretében. Nemrég megjelent két Szeder single, a Körbe-körbe és a Kanyar, ezek is hallhatóak lesznek majd a koncerten.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!