Program


Nemcsak Jazz Klub - Jambalaya L.T. & Kollmann G. Q.

Nemcsak Jazz Klub - Jambalaya L.T. & Kollmann G. Q.

Jambalaya Light Trió
A Jambalaya Light formáció a hat fős Jambalaya zenekar alakulása óta (2005), szintén rendszeresen működik. Az úgynevezett „Old School New Orleans” műfajt játszó formáció trió felállásban is koncertezik, ahogy ezen az estén a Nemcsak Jazz klubban is.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. december 9. szombat, 19:30

A New Orleans-i standard dalok mellett a nagy felállásban játszott saját szerzeményeik átdolgozását, illetve egyéb ismert dalokat adnak elő New Orleans-i stílusban.
A zenekar tagjai:
Nemes Zoltán- ének, zongora; Bér Zsolt - trombita; Bellák Miklós- gitár

Kollmann Gábor Quintet
Kollmann Gábor, a soproni születésű szaxofonos a magyar dzsessz kiemelkedő zenésze. A Kollmann Gábor Quintet 2017-ben alakult. A mainstream jazz gyökereiből építkezik, saját hangszerelésben szólaltatja meg a zenekar tagjainak kompozícióit, illetve a jazz történetének örök érvényű standardjait. A zenekarvezető új kompozícióiból jelentettek meg lemezt tavasszal ‚Fog Over The Forest’, azaz ‚Köd az erdő felett’ címmel. A kifejezetten az együttesre írt számok lehetővé teszik, hogy kihasználják az egyes tagok karakteres egyéniségét. A sodró lendületű zene a jazz alapvető stílusaira épül. Dallamközpontú, emellett épít az együttes tagjainak egyéni hangvételű improvizációira.
A zenekar tagjai:
Kollmann Gábor – szaxofon; Bér Zsolt – trombita;
Csanyi Zoltán – zongora; Hárs Viktor – bőgő; Sramkó János – dob

Ajánló


Sokak örömére három év elteltével újra az NJK színpadán. A székesfehérvári Peet Project popos funkyt játszik, némi jazzes ízzel.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!