Program


JOY

JOY

Cinema Sziget Filmklub: Joy az a nő, aki nemcsak felülmúlja önmagát és számos nőtársát a női szerepek teljesítésében, de igazi lendületet és erőt is megtestesít. Tűzön-vízen keresztül megy azért, hogy gondoskodni tudjon családjáról és elérje célját. Minden nő erőt meríthet karakteréből, legyen az családanya vagy üzletasszony.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. március 8. péntek, 18:00

Cinema Sziget Filmklub
Havi 1 alkalommal jelentkezünk filmvetítéssel, meghívott vendéggel, akivel Petró Karesz - a Lakihegy Rádió műsorvezetője - körüljárja az aktuális film témáját, érdekességeit, amelynek folyamában a közönség részvételére is feltétlen számítunk!

JOY
amerikai életrajzi film, 105 perc, 2015

Joy (Jennifer Lawrence) neve azt jelenti: öröm. És valószínűleg nem véletlenül. Különleges nő: szeszélyes, bolondos, elszánt és erős; és bármire hajlandó, hogy együtt tartsa családját, melynek tagjai legalább olyan dilisek és olyan makacsok, mint ő maga. Nincs túl sok esélye a sikerre. És ez ad neki szárnyakat. A szükség és egy álom, amelyhez gyerekkora óta ragaszkodik, végül elrepíti odáig, hogy egy sok millió dollár értékű vállalatbirodalom alapítója legyen.

Joy az a nő, aki nemcsak felülmúlja önmagát és számos nőtársát a női szerepek teljesítésében, de igazi lendületet és erőt is megtestesít. Tűzön-vízen keresztül megy azért, hogy gondoskodni tudjon családjáról és elérje célját. Minden nő erőt meríthet karakteréből, legyen az családanya vagy üzletasszony. Értékeket képvisel és megmutatja, hogyan lehet építeni.

Főszereplők: Jennifer Lawrence, Bradley Cooper, Robert De Niro
Rendező: David O.Russel

VENDÉG: Czigány Ildikó, az első magyar női pilóta

A program az NKA támogatásával valósul meg!

Ajánló


Eszeveszett primadonnák, avagy nyakig slamasztikában - bohózat két részben A Pesti Művész Színház előadása.

Előadásunk a századfordulós Párizsba invitálja a nézőt.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!